Drive in show

Wat is een drive in show?

Met een drive in show is het mogelijk om een locatie, zonder aanwezige licht- & geluidsapparatuur, om te toveren tot een geweldige feestlocatie. Elke “saaie” ruimte of zaal kan hierdoor dus gebruikt worden als feestzaal.

Hoe gaat een drive in show in zijn werk? De naam zegt het eigenlijk al: de apparatuur & attributen worden “ingereden”. Vervolgens wordt alles opgebouwd en aangesloten, en is alles gereed om een geweldig feest te maken.

Het voordeel van een drive in show is dus dat het mogelijk is om, op welke locatie dan ook, feest te vieren. Bedrijfsfeesten bij het bedrijfspand zelf, huwelijksfeesten op unieke locaties, en verjaardagsfeesten in je eigen achtertuin worden hierdoor mogelijk.

De mogelijkheden voor een show zijn enorm. Voor een verjaardagfeestje met 50 gasten, tot een bedrijfsfeest voor 1000 medewerkers. Voor elk feest of evenement leveren wij een passende, en op maat gemaakte oplossing. Kijk voor onze verschillende drive in shows hieronder! 

Drive in show

Drive in show op je bruiloft

Jullie gaan trouwen, en willen deze onvergetelijke dag afsluiten met een groot eindfeest. Wij kunnen jullie hiermee helpen. De mogelijkheden voor een show op jullie bruiloft zijn enorm. Jullie kunnen bijvoorbeeld starten met de openingsdans op een “wolk” (laaghangende rook), of jullie kunnen de hele avond dansen op een verlichte dansvloer. Hoe cool is dat?

Omdat jullie in de aanloop naar de bruiloft al genoeg andere dingen moeten regelen, ontzorgen wij jullie door de verantwoordelijkheid van de feestavond op ons te nemen. Het enige wat wij van jullie vragen is een lijst met nummers die absoluut niet mogen ontbreken op jullie feest, en vervolgens regelen wij de rest. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de bruiloft zelf, en natuurlijk het knallende eindfeest!

Nieuwsgierig geworden? Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen via onze nieuwe website om al jullie wensen te bespreken. Wij zorgen vervolgens voor een onvergetelijke avond!

Drive in show op je bedrijfsfeest

Je wilt je medewerkers bedanken voor hun inzet door een groot bedrijfsfeest te organiseren. Op dit bedrijfsfeest mogen de DJ en muziek natuurlijk niet ontbreken. De drive in show is daarom perfect voor alle soorten bedrijfsfeesten. Onze drive in shows maken het mogelijk om van elke bedrijfshal, kantoorzaal, of magazijnhal een geweldige feestlocatie te maken. Op deze manier wordt het dus mogelijk om de feestlocatie naar het bedrijf toe te halen, in plaats van met het bedrijf naar de feestlocatie toe te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om de drive in show te faciliteren op een andere locatie.

Bij het regelen en organiseren van een bedrijfsfeest komen veel dingen kijken. Wij ontzorgen de organisatie daarom op het gebied van entertainment. Wij zullen de wensen uitgebreid bespreken om een passende drive in show voor jullie bedrijf te leveren. Vervolgens kan de organisatie zich focussen op de rest van de dingen die er moeten gebeuren.

Heb je interesse gekregen en ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor op jouw bedrijfseest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze nieuwe website om de wensen te bespreken. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw personeel nog jaren napraat over een onvergetelijk feest!

Drive in show op je verjaardagsfeest

Je bent jarig (geweest), en wilt dit met een groot knalfeest vieren. Je hebt alles geregeld, maar bent nog op zoek naar iets wat de avond echt tot een feest zal omtoveren. Een drive in show met DJ is precies waar je naar op zoek bent. Wij stellen, volgens jouw wensen, een show samen, bouwen deze op locatie op, en vervolgens zorgt de DJ voor een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Op de gemiddelde verjaardag komen gasten van alle leeftijden. Daarom zijn veel van onze DJ’s allround opgeleid, en draaien alles: van echte klassiekers, tot de huidige top 40. Alle muzieksoorten zijn (in overleg) mogelijk. Van sweet 16 tot je vijftigste verjaardag, voor elk verjaardagsfeest feest leveren wij de gepaste drive in show.

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een drive in show op jouw verjaardag? Neem dan, altijd vrijblijvend, contact met ons op via onze nieuwe website om je wensen te bespreken!

Wij bedienen klanten in: Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Doornspijk, ’t Loo, Oosterwolde, Kamperveen, Epe, Heerde, Emst, Nunspeet, Elspeet, Vierhouten, Kampen, Zwolle, Zalk, Biddinghuizen, Dronten, Hulshorst, Harderwijk, Swifterbant, Apeldoorn, Vaassen, Hattemerbroek & Wezep.

Verder gelegen plaatsen zijn geen probleem! Hiervoor kun je contact met ons opnemen!