Geluid huren

Geluid huren? Bij ons bent je aan het goede adres! Van DJ Gear tot microfoons, en van professionele speaker tot een draagbare accu speaker. DK Licht & Geluid levert alle benodigde geluidsapparatuur voor jouw feest, evenement of andere gelegenheid. 

Wij werken uitsluitend met professionele merken en leveren apparatuur van hoge kwaliteit. Met merken als Pioneer, Electro Voice, QSC, RCF & SHURE ben je verzekerd van de beste apparatuur.

Hieronder vindt je onze geluidsapparatuur. Heb je vragen over welke apparatuur het beste bij jouw gelegenheid past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies.

Voor het reserveren van onze geluidsapparatuur kun je dit formulier invullen!

Geluid huren
Pioneer XDJ RX3

Pioneer XDJ-RX3 DJ Controller

Op zoek naar een compact & professioneel DJ set? Dan is de pioneer XDJ-RX3 precies wat je zoekt. De controller heeft een 2 kanaals mixer met ongeveer dezelfde lay-out als een Nexus set en draait op de allernieuwste software van Pioneer. Deze controller is dan ook de perfecte allround DJ set. De controller wordt geleverd in een stevige flightcase met bijbehorende bekabeling.

€100,00 incl. btw per dag

Pioneer DJ Set

Pioneer DJM 900 NXS(2) & CDJ 2000 NXS(2) set

Het paradepaardje van Pioneer. Dit set bestaande uit een DJM 900 NXS(2) mixer met maximaal 4 CDJ 2000 NXS(2) spelers is een must voor elke gevorde DJ. Zowel de mixer als spelers hebben enorm veel functies die onmisbaar zijn tijdens het draaien. De spelers of mixer kunnen ook los van elkaar gehuurd worden. De apparatuur wordt geleverd in stevige flightcase & met bijbehorende bekabeling. In overleg kan de apparatuur ook door ons worden aangesloten.

Prijs op aanvraag op basis van samenstelling DJ set

DJ Booth huren

Witte DJ Booth

Ons hoogglans witte DJ meubel is een echte eyecatcher. Door de ingebouwde RGB ledstrip is het mogelijk om de DJ booth in alle kleuren in te stellen. De ledstrip is zowel manueel als via DMX aan te sturen. Op de DJ booth is genoeg ruimte voor elke Pioneer controller uit de XDJ serie, of voor 2 losse spelers en een mixer.

€90,00 incl. btw per dag

Turbosound IX12

Turbosound IX12 luidsprekers

De Turbosound IX12 speakers zijn door zijn hun compacte formaat en krachtige versterkers te gebruiken voor enorm veel doeleinden. Zakelijke evenementen of toespraken, kleine feestjes, of in combinatie met subwoofers ook voor een echte club sound. De speakers hebben een ingebouwde versterker met een vermogen wat 1000 watt. Ook beschikken de speakers over bluetooth waardoor je makkelijk muziek kan streamen, en is het mogelijk om de speakers met een app op afstand te bedienen en af te stellen. De speakers zijn te huur inclusief statieven, benodigde bekabeling & microfoon.

€50,00 incl. btw per set van 2 per dag

Speakers Huren DK Licht & Geluid

Electro Voice ZLX 15P luidsprekers

De Electro Voice ZLX 15P zijn krachtige, actieve, 15 inch full range luidsprekers. De 15 inch speakers hebben door de grote woofer genoeg power om gemiddeld feest te voorzien van goed geluid met voelbare bassen. Voor feesten tot ongeveer 50 á 60 personen  zijn de EV ZLX 15P speakers daarom de perfecte uitkomst. De Electro Voice luidsprekers zijn te huur inclusief statieven, benodigde bekabeling & microfoon.

€60,00 incl. btw per set van 2 per dag

RCF 8003 subwoofer

RCF 8003 AS subwoofers

Met deze actieve 18 inch subwoofers met een vermogen van 1000 watt RMS per stuk til je elk feest of evenement naar een hoger level. De stevig gebouwde subwoofers geven een enorm zuiver, maar vooral hard, geluid. Ben jij op zoek naar goed geluid voor een wat groter feest of evenement? Dan zijn dit de subwoofers die jij nodig hebt! De subwoofers worden verhuurd  inclusief alle benodige bekabeling. Ook is het mogelijk om de subwoofers in een gestapelde opstelling te plaatsen.

€75,00 incl. btw per set van 2 per dag

RCF evox huren

RCF EVOX J8

De RCF EVOX J8 portable line-array luidsprekers zijn perfect voor middelgrote feestjes. Door het compacte formaat zijn de luidsprekers overal te gebruiken. Ook zien de luidsprekers er stijlvol uit in vergelijking met grote speakersets. De EVOX set produceert ondanks zijn kleine formaat erg zuiver geluid. De set is perfect voor bijvoorbeld presentaties en voor feestjes tot ongeveer 80 personen. Met de subwoofers en het aanwezige array system ben je verzekerd van kwaliteit!

€100,00 incl. btw per set van 2 per dag

Behringer XENYX X2222

Behringer XENYX X2222 mengpaneel

De Behringer XENYX X2222 is een uitgebreide, 22 kanaals, PA Mixer. Het mengpaneel heeft 8 mono ingangen met fantoomgevoede versterkers, en 4 stereo ingangen. Ook zijn er 2 subgroepen te vinden met gescheiden uitgangen. Kortom, het perfecte mengpaneel voor live toepassingen.

€40,00 incl. btw per dag

Behringer XENYX 802

Behringer XENYX 802 mengpaneel

De Behringer XENYX 802 is een compact mengpaneel met 2 stereo- & 2 monokanalen. Ideaal voor het mixen van 2 microfoons en audio. Inclusief koptelefoon & controlroom uitgangen.

€12,50 incl. btw per dag

SHURE SM58 Huren

Shure SM58 draadloze microfoon

Deze draadloze microfoonset van SHURE bestaande uit 1x SM58 Handeld microfoon en 1x BLX24 ontvanger is geschikt voor zowel zang als spraak. De SM58 microfoon is cardioïde en dynamisch en is daardoor ongevoelig voor rondzingen van het geluid. De microfoon heeft een bereik tot 90 meter in open ruimte, en hebben verschillende frequenties zodat er ook meerdere sets tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Shure quickscan zorgt voor het vinden van een storingsvrij signaal!

€25,00 incl. btw per dag

Shure microfoonset

Shure PG58 draadloze microfoons

Deze draadloze microfoonset van SHURE bestaande uit 2x PG58 Handeld microfoon en 1x BLX288 ontvanger is geschikt voor zowel zang als spraak. De PG58 microfoons zijn cardioïde  en dynamisch en zijn daardoor ongevoelig voor rondzingen van het geluid. De microfoons hebben een bereik tot 90 meter in open ruimte, en hebben verschillende frequenties zodat er ook meerdere sets tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Shure quickscan zorgt voor het vinden van een storingsvrij signaal!

€35,00 incl. btw per dag

Wij bedienen klanten in: Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Doornspijk, ’t Loo, Oosterwolde, Kamperveen, Epe, Heerde, Emst, Nunspeet, Elspeet, Vierhouten, Kampen, Zwolle, Zalk, Biddinghuizen, Dronten, Hulshorst, Harderwijk, Swifterbant, Apeldoorn, Vaassen, Hattemerbroek & Wezep.

Verder gelegen plaatsen zijn geen probleem! Hiervoor kun je contact met ons opnemen!