Over ons

DK Licht & Geluid

Wat doen we?

Goede communicatie, kwaliteit & natuurlijk een geweldig feest staan bij DK Licht & Geluid centraal. Voor elk feest, evenement of horecagelegenheid levert DK Licht & Geluid de passende DJ, apparatuur, technici, techniek & kennis.

Van het huren van losse speakers, verlichting of DJ, tot complete Drive in show of evenement. Bij DK Licht & Geluid ben je aan het juiste adres!

Over mij

Mijn naam is David Kriele. Ik ben eigenaar van DK Licht & Geluid en werk al jaren vol plezier en enthousiasme in de evenementenbranche. Mijn passie voor muziek en feesten begon dan ook op jonge leeftijd. Na het aanschaffen van een eerste DJ controller heb ik mijzelf door de jaren heen ontwikkeld als goede allround DJ. Toen ik op een gegeven moment meer wou doen dan alleen plaatjes draaien, ben ik gestart met DK Licht & Geluid.

Inmiddels zijn er wat jaren voorbij en is er een hoop veranderd. Samen met verschillende DJ’s en AV-technici verzorg ik drive in shows & complete technische producties voor festivals en andere evenementen. Ook voor het huren van losse speakers, verlichting of DJ gear kun je nog steeds bij ons terecht. 

Dus ben je op zoek naar een ervaren & enthousiast bedrijf die jou kan ontzorgen in de audiovisuele & technische aspecten van een feest of evenement? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

David Kriele - DK Licht & Geluid
Uitstekend
Gebaseerd op 64 recensies
Miranda van der Weide
Miranda van der Weide
15/09/2023
Vlotte en vriendelijk contact met David over wat wij wilden als bruidspaar voor de DJ savonds. David heeft ons nav onze muzieksmaak aan een DJ gekoppeld en dit klikte direct. We hebben de hele avond uitbundig gedanst op de setlist van Rob Zandman! De DJ booth en de zaal waren heel mooi verlicht en het geluid was super. DK Licht & Geluid is echt een aanrader als je een zorgeloze en fantastisch feest wilt hebben!
Edwin De Jager
Edwin De Jager
03/09/2023
David heeft voor onze bruiloft de DJ + apparatuur geregeld. Communicatie was erg fijn en duidelijk. Daarnaast had hij zelf al contact opgenomen met de trouwlocatie voor het plaatsen en weer ophalen van de apparatuur. De DJ was ook prima en maakte er een mooi feestje van.... kortom super geregeld en zijn erg tevreden!
Jan Boot
Jan Boot
02/07/2023
David is prettig in de omgang, zowel in de voorbereiding om ons feest voor te bereiden als tijdens het feest. Hij voelde ons en onze feestgangers goed aan, en kreeg ons allemaal enthousiast. We hebben genoten!
Jelma Schutte
Jelma Schutte
01/07/2023
Top geregeld, dik voor elkaar!
Sebastiaan van de Kasteele
Sebastiaan van de Kasteele
12/06/2023
Super goede service. Aanbod goed. Fijn contact. En op het laatste moment de spullen nog langer kunnen reserveren dan afgesproken. De volgende keer bel ik jullie weer!
Roberto Rosso
Roberto Rosso
31/05/2023
Perfect!
Sandra Akerboom
Sandra Akerboom
23/05/2023
Super goede geregeld en goede kwaliteit licht & geluid. We bevelen de service van David van harte aan. David, we zullen je zeker nog een foto mailen van het licht tijdens het feest.
Elias Mendel
Elias Mendel
18/04/2023
David heeft er voor gezorgd dat onze bruiloft eindigde met een groot feest! Hij heeft geholpen met het in elkaar zetten voor een originele openingsdans en hielp de gasten om hun 'stukjes/quiz' \ uit te kunnen voeren. Het was feest voor jong en oud, dit hebben we terug gehoord van meerdere mensen. David heeft goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een top feest en een dikke aanrader! :)
Paula Bulten
Paula Bulten
02/04/2023
Prima geregeld, en goede communicatie. Fijne DJ. En zeker weten voor herhaling als we ons volgende feest gaan vieren. TOP!
Marike de Goede
Marike de Goede
25/03/2023
DK Licht & Geluid heeft bij ons op een schoolfeest gedraaid en paste de muziek erg goed aan op de jonge doelgroep. Ook de heldere, snelle en correcte communicatie in het voortraject was top.

"voor een onvergetelijk feest!"

Logo DK Licht & Geluid